INDUSTRIEBOUW - STAALCONSTRUCTIES

WELKOM OP DE SITE VAN LOUWET CONSTRUCTIONS VAN FEXHE-LE-HAUT-CLOCHER

A- A A+

 

Bouwkundige duurzaamheid

 

 

Bouwen van industriële projecten of het vervaardigen en plaatsen  van staalconstructies  … daarvoor hebt u een ervaren bouwpartner nodig. LOUWET CONSTRUCTIONS NV heeft de mensen, de middelen en de ervaring om uw opdrachten met de grootste precisie uit te voeren. Zonder vertragingen, met een tevredenheidsgarantie.

 

 

Bouwen in opdracht van kleine of grote ondernemingen is voor ons identiek. Tenminste als u het over ons klantencontact hebt. Wij bieden u de beste oplossingen, voor elk project. Met een strakke opvolging, gedetailleerde afwerking en een transparante administratieve opvolging.

 

 

Zonder uw geloof in onze aanpak zou LOUWET CONSTRUCTIONS NV nooit uitgegroeid zijn tot zo een modern en toonaangevend bedrijf. Daarom danken we u door dagelijks klaar te staan met doeltreffend advies en efficiënte gedrevenheid. Zo weet u ook in de komende jaren waar u terecht kunt voor duurzame bouwoplossingen en een aangenaam klantencontact.

 

 

Officiële erkenningen


Wij doen er alles aan om u de hoogste kwaliteit de bieden. “Dat is mooi”, denkt u. “Maar wat koop ik daarvoor?” U hebt gelijk: wij bieden u meer dan allen maar ons woord. Als u dat wilt, tonen we u onze officiële erkenningen Klasse 6 categorie D. Zo hebt u een kwaliteitsgarantie die zwart op wit op papier staat.

 

 

Ervaren en flexibel


LOUWET CONSTRUCTIONS NV streeft al van bij het begin – in 1980 – naar absolute klanttevredenheid. Daarom investeren we voortdurend in mensen en materiaal. Ons personeel met ieder zijn eigen specialisaties. Zij maken van elk project een absoluut succes. Dat bewijzen we u graag aan de hand van sprekende referenties.

 

 

Uw tevredenheid

 

 

Bij LOUWET CONSTRUCTIONS NV geldt eigenlijk maar één maatstaf: uw tevredenheid. Tijdens elke stap van het bouwproces garanderen we u een opperbeste begeleiding. Met passend advies voor haalbare en duurzame oplossingen.

 

 

Ontwerp tot oplevering


Hebt u een idee of een voorontwerp klaar? Bespreek het met onze medewerkers. Zij berekenen de stabiliteit, de sterkte en de draagkracht van uw constructie. Ze overlopen samen met u de manier van mogelijke afwerkingen. U bepaalt hoe het gebouw er uiteindelijk uitziet. In alle vrijheid, met onze suggesties als u dat wenst.

 

 

Gebruiksklaar


Industriële gebouwen en staalconstructies, dat zijn onze specialiteiten. Volledig gebruiksklaar opgeleverd. Dus … wij plaatsen niet alleen de basisstructuur maar evengoed de deuren, poorten, elektrische voorzieningen, het sanitair, de vloeren, … Kortom alles wat nodig is om er een gebruiksklaar pand van te maken. Bij de oplevering kunt u er meteen intrekken en het gebouw gebruiken waarvoor het ontworpen werd.

 

Contacteer Ons

CONSTRUCTIONS LOUWET SA
 Rue Gare de Momalle, 15
B-4347 Fexhe-le-Haut-Clocher
Stratenplan

Tel.: +32 (0)4/250.54.04
Fax: +32 (0)4/250.54.32
E-mail: info@louwet.be
BTW: BE0424.737.264

referenties

Louwet construction - Algemene bouw Louwet construction - Algemene bouw
CONSTRUCTIONS LOUWET S.A. heeft verstrekt industriële projecten tot volle tevredenheid van hun eigenaars over heel België.
Zie meer