Jaymaert - Graanopslag - Agrobouw - Constructions Louwet SA
18414
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18414,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Jaymaert

Adres

4253 Geer
Provincie Luik

Structuur

Staalbouw

Dak

Geïsoleerd zadeldak

Wand

Beton panelen

Categorie
Landbouwloodsen
Over dit project
WINKELBOUW

U wilt graag nieuwe bedrijfshallen laten bouwen en bent u op zoek naar een ervaren partner die u adviseert en begeleidt van A tot Z.

Constructions Louwet NV streeft al van bij het begin – in 1968 – naar absolute klanttevredenheid. Daarom investeren we voortdurend in mensen en materiaal. Wij maken van elk project een absoluut succes en dat wensen wij u graag te bewijzen aan de hand van sprekende referenties.

Bouwen van industriële projecten of het vervaardigen en plaatsen van staalconstructies … daarvoor hebt u een ervaren bouwpartner nodig. CONSTRUCTIONS LOUWET NV heeft de mensen, de middelen en de ervaring om uw opdrachten met de grootste precisie uit te voeren. Zonder vertragingen maar ook met een tevredenheidsgarantie realiseren wij uw industrie of winkelbouw.

1. MINITIEUZE VOORBEREIDING

Zijn de plannen klaar? Dan overlopen we deze samen. Geeft u daarna groen licht, dan komt onze unieke bedrijfsaanpak pas echt tot zijn recht. In de ateliers gaan onze medewerkers aan de slag. Zij bereiden alle onderdelen van uw bouwproject minutieus voor. In de beste omstandigheden ontwerpen ze elk onderdeel voor uw constructie.

2. BOUWPAKKET

Zodra alles getest en klaargemaakt is, vertrekken de bouwonderdelen naar uw werf. De gedetailleerde bouwtekeningen verduidelijken de exacte instructies. Onze montageploeg past het ontwerp in elkaar. De doorgedreven voorbereiding garandeert dat uw project met de grootste snelheid vordert.

3. U GEEFT VORM

De staalconstructie, de wanden, het dak, de vensters en de deuren: wij volgen uw wensen. Via duidelijke referenties maakt u een overwogen keuze. U weet van bij het begin hoe alles er uiteindelijk uitziet. Dat is meteen een hele geruststelling. U komt nooit voor verrassingen, of het zouden er aangename moeten zijn.

4. TOTAALAANPAK

Wij zetten niet alleen de buitenwanden. Maar we richten ook het volledige interieur voor u in. De elektrische installatie, het sanitair, de centrale verwarming en de bevloering: u vertelt ons wat de functie van elke ruimte is. En wij zeggen u hoe u die best aankleedt. Met de focus op het gebruikscomfort achteraf.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.