Stallenbouw - Koeienstal - Constructions Louwet SA
17482
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17482,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lemestre

  • Constructions Louwet SA - Construction de bâtiment agricole dans la province de Liège- Agrobouw - Bouwen van agrarische gebouwen in de provincie Luik - Construction métallique - Metaalbouw - Colonnes métallique - Stalen kolommen - Etable - Stallenbouw
Adres

4360 Oreye
Provincie Luik

Structuur

Staal

Dak

Golfplaten

Wanden

Betonpanelen

Categorie
Stallenbouw
Over dit project
  • LANDBOUW

    Sinds onze oprichting in 1968 zijn wij steeds zeer sterk aanwezig geweest in Agrarische sector.
    Wij kunnen ons dan ook oprecht specialist noemen in agrarische bouw en stallenbouw.
    Hebt u een idee of een voorontwerp klaar? Bespreek het met onze medewerkers. Contacteer ons vrijblijvend .
    Neem ook een kijkje in onze recente realisaties:

 

Bouwen van industriële projecten of het vervaardigen en plaatsen van staalconstructies … daarvoor hebt u een ervaren bouwpartner nodig. CONSTRUCTIONS LOUWET NV heeft de mensen, de middelen en de ervaring om uw opdrachten met de grootste precisie uit te voeren. Zonder vertragingen maar ook met een tevredenheidsgarantie realiseren wij uw kantoor- of industriebouw.

1. MINITIEUZE VOORBEREIDING

Zijn de plannen klaar? Dan overlopen we deze samen. Geeft u daarna groen licht, dan komt onze unieke bedrijfsaanpak pas echt tot zijn recht. In de ateliers gaan onze medewerkers aan de slag. Zij bereiden alle onderdelen van uw bouwproject minutieus voor. In de beste omstandigheden ontwerpen ze elk onderdeel voor uw constructie.

2. BOUWPAKKET

Zodra alles getest en klaargemaakt is, vertrekken de bouwonderdelen naar uw werf. De gedetailleerde bouwtekeningen verduidelijken de exacte instructies. Onze montageploeg past het ontwerp in elkaar. De doorgedreven voorbereiding garandeert dat uw project met de grootste snelheid vordert.

3. U GEEFT VORM

De staalconstructie, de wanden, het dak, de vensters en de deuren: wij volgen uw wensen. Via duidelijke referenties maakt u een overwogen keuze. U weet van bij het begin hoe alles er uiteindelijk uitziet. Dat is meteen een hele geruststelling. U komt nooit voor verrassingen, of het zouden er aangename moeten zijn.

4. TOTAALAANPAK

Wij zetten niet alleen de buitenwanden. Maar we richten ook het volledige interieur voor u in. De elektrische installatie, het sanitair, de centrale verwarming en de bevloering: u vertelt ons wat de functie van elke ruimte is. En wij zeggen u hoe u die best aankleedt. Met de focus op het gebruikscomfort achteraf.